dobrodošli!

Naša nova web stranica se nalazi na
te-cooling.rs.

Hvala na poverenju,
Vaš Te-cooling tim

Reference - Ugostiteljski objekti

Izaberite grupu referenci:

Iskustvo koje imamo od 2009 godine nam daje za pravo da mislimo da smo najbolji a naše reference to samo mogu da Vam potvrde!

Svaka bašta, kafić, restoran, svaka farma, staklenik, plastenik ,svaka privatna kuća… urađena je sa posebnom pažnjom, po našem projektu i u našoj izvedbi.

Ono što Vam mi garantujemo jeste, pre svega, kvalitet proizvoda koje nudimo, brza isporuka, servis i profesionalna montaža sistema.

UGOSTITELJSKI OBJEKTI

Modena

Instalirana je pumpa KJ8C, sa tajmerom na sekunde, koja ima kapacitet od 100 dizni. Instalirano je preko 300 metara creva i treba napomenuti da se crevo apsolutno nigde ne primećuje a bar 60 metara prolazi kroz sam lokal, s obzirom da je pumpa montirana u kuhinji. Montaža je izvršena savršeno.

Vlasnik lokala je odmah želeo jednu od najboljih i najjačih pumpi namenjenoj lokalima s obzirom da je imao viziju proširenja bašte u budućnosti sto se i ostvarilo. Prelepu baštu danas pokriva oko 70 dizni, montiranih na konstrukciju od kovanog gvožđa.

SHEHER-Park-Cafe Beograd
Central

Instalirana je vrhunska pumpa AJ4N, sa tajmerom na sekunde, kapaciteta oko 60 dizni. Oko 200 metara polietilenskog creva je provučeno kroz lokal i, doslovno, ugrađeno u lokal tako da se apsolutno ne vidi. Pumpa je smeštena iza lokala.

U letnjim mesecima baštu pokriva oko 40 dizni montiranih na metalnu konstrukciju.

ruski car

Instalirana je pumpa najnovije tehnologije RR4, sa tajmerom na sekunde, kapaciteta 50 dizni. Potrošeno je oko 150 metara polietilenskog creva. Pumpa je smeštena u prostorijama noćnog kluba u prizemlju tako da su creva morala da se provlače kroz ceo lokal.

Baštu sada pokriva 50 dizni montiranih na konstrukciju od kovanog gvožđa na samim izlozima i montiranih na sajlama koje smo morali da razvučemo između drveća koje okružuje baštu jer u samom centru nije dozvoljeno postavljanje bilo kakve fiksne konstrukcije.

VIP deo u bašti je specijalno dizajniran i povećano je hlađenje u tom delu koji pokriva 12 dizni montiranih u krug stvarajući vodenu zavesu.

Sada već jedan od poznatijih brendova u oblasti ugostiteljstva, Salaš 137 je u junu 2012. postavio sistem TE cooling sa 30 dizni i RR3 pumpom.

Fashion park u Inđiji kao najposećenije mesto u Srbiji sada ima 2 sistema montirana od strane TE COOLING-a.

Restoran Zvezdara Teatar

U julu 2012. montiran je sistem sa 30 dizni i pumpom RR3 u jednom od najlepših beogradskih restorana na Zvezdari.

Sistem je postavljen na ventilatore diametra 45cm koji rasprskuju vodenu maglicu po celom objektu ovog renomiranog restorana.

Bar Latino, Vračar, Beograd

U julu 2012, montiran je sistem sa 40 dizni i RR4 pumpom na suncobrane u bašti.

Sistem ovakvog izvođenja montaže je patent TE cooling i niko ga tako ne izvodi efikasno i jedinstveno kao mi.

Caffe bar Buena Vista, Vračar, Beograd

U julu 2012 montiran je sistem sa 40 dizni i RR4 pumpom po drvenoj konstrukciji ovog poznatog caffea.

Sistem je postavljen u period najvećih vrućina ,kada je u Beogradu izmereno 38 stepeni a osećaj u bašti lokala je nakon ugradnje našeg sistema bio kao da je proleće.

Caffe Iron, Obilićev venac, Beograd

U julu 2012, postavljen je sistem sa 50 dizni i RR4 pumpom u jedan od najposećenijih lokala na Obilićevom vencu. U vanjskoj bašti na sajle sa jedne i druge strane ravnomerno su raspoređene dizne a ulaz u lokal osvežen je sa ventilatorima koji rasprskuju dizne.

Caffe Amico, Radnička ulica, Novi Sad

U julu 2012 postavljen je sistem sa 45 dizni i pompom RR4 u ovaj prelepi lokal na ćošku Stražilovske ulice i Radničke ulice u Novom Sadu.

Po sredini tendi razvučene su sajle na koje su ravnomerno raspoređene dizne da pokrivaju celu baštu.

Vlasnik lokala je želeo da poveća promet u svojoj bašti u kritičnom period od 15 do 18 časova i uspeo je u tome.

U junu 2012. montiran je sistem sa 30 prskalica i RR3 pumpom.

Novootvoreni Fashion park u Inđiji jedno je od najprometnijih mesta u Srbiji i slobodno se možemo pohvaliti da smo jedini koji smo postavili sistem za hlađenje u njemu i to u 2 lokala.

U junu 2012. Isporučen je sistem sa 40 prskalica i pumpom RR3.

2011. godine istom ovom lokalu je isporučen samostojeći ventilator MOBI-cool koji pokriva preko 50 m2 prostora hlađenjem.

Ðele prom

U maju 2012. Instalirana je pumpa RR4 sa oko 150 metara creva i 35 dizni koje su po prvi put postavljene na same suncobrane tako da se oni,bez problema, mogu skupljati i širiti a da nemaju nikakav uticaj na montiran sistem.

Ovakva vrsta montaže je jako komplikovana ali izvodljiva.

Ðele prom

Montiran je sistem sa 30 dizni i postavljena je pumpa RR3.

Način montaže možete videti na slici.

Cafe, plaža, klub La Bamba, Herceg Novi, Crna Gora

U junu 2012. montiran je sistem sa RR4 pumpom i 45 dizni.

Ovaj lokal koji se nalazi u sklopu hotela je omiljeno svratište mladih u Herceg Novom.

U junu 2012. isporučen je sistem sa 12 dizni i pumpa NOR 0,6.

Caffe picerija Sara, Stari grad, Kotor, Crna Gora

U junu 2012. godine montiran je sistem sa 30 prskalica i RR3 pumpom u samom starom gradu Kotora i prvi je lokal koji ima sistem za hlađenje ove vrste.

Caffe „Kopriva“

U junu 2012. montiran je sistem sa RR1 pumpom i 20 dizni 0,15mm.

Montaža je urađena na drvenu konstrukciju bašte.

Instacija sistema je izvršena UNUTAR lokala 2010. godine. Dakle, predviđeno je da sistem svoju funkciju rashlađivanja obavlja u lokalu, a samo malim delom i baštu lokala. Razlog za to je postojanje velikog prozora na spratu lokala pa klima ne može da uradi svoj posao. Zato je tu TE cooling.

Montirana je pumpa AJ4N, sa tajmerom na sekunde, + 60 dizni. Potrošeno je preko 150 metara polietilenskog creva, razvučenog tako da se nikad ne bi reklo da ono postoji. Estetika je bitan faktor.

Samo naš specijalan tajmer ugrađen u pumpe, koji radi na sekunde, je omogućio da sistem može da radi unutra a da ne smeta ljudima i ne stvara vlagu. Tajmer je podešen da sistem radi 2 sekunde i 5 sekundi da ne radi.

Posebnim ventilom su odvojene bašta i unutrašnjost lokala tako da nezavisno mogu da rade.

Već instaliranoj pumpi AJ6N sa tajmerom na sekunde i kapacitetom 80 dizni, redukovali smo u snazi i kapacitetu čime smo smanjili kapacitet dizni na 30.

Pumpa je servisirana komplet i zamenjen joj je stari tajmer i kondenzator koji su se i pokvarili zbog pogrešne instalacije.

Instalirana je, za to vreme, moderna pumpa AR4C sa tajmerom na sekunde i kapacitetom 40 dizni. Potrošeno je oko 100 metara polietilenskog creva koje je zaista nevidljivo u ovom lokalu. Montaža je izvršena prelepo i nije bilo nikakvih problema.

Lokal ima 2 sprata i na donjoj terasi je na obodima dela koji natkriva terasu fiksirano crevo a na gornjem spratu sistem je instaliran u poluotvorenom delu na plafonu.

costa coffee

2011.godine instalirana je najmodernija pumpa firme Normist RR4 sa tajmerom na sekunde, kapaciteta 50 dizni. Potrošeno je oko 100 metara polietilenskog creva koje je moralo delom da se provlači kroz sam lokal. To je urađeno na najprofesionalniji način i, s obzirom da je u ovakvim svetskim lokalima estetika veoma bitna, urađeno je tako da se creva apsolutno ne primećuju. Pumpa je postavljena u magacinu iza šanka.

Creva su fiksirana na 2 odvojene tende i to na postojeće sajle tende, pričvršćena vezicama. Uopšte se ne primećuje da ta creva tu originalno već nisu postojala.

Skiper

Instalirana je najmodernija pumpa RR4 sa tajmerom na sekunde i kapaciteta 50 dizni. Potrošeno je oko 100 metara polietilenskog creva koje je fiksirano na poprečne grede „terase“ ovoga broda.

S obzirom da je lokal sav u belom dizajnu, nažalost nismo postavili bela creva čime bi se ona apsolutno izgubila u belini lokala. Stoga smo creva premestili tako da formiramo „vodenu zavesu“ oko terase i totalno smo sakrili creva i sada je odlično.

Piazza

Instalirana je specijalna, apsolutno nečujna pumpa, proizvođača Cool line, čiji smo tada bili zastupnici pumpe kapaciteta 40 dizni. Potrošeno je oko 50 metara polietilenskog creva.

Bistro

Instalirana je vrhunska pumpa AJ4N kapaciteta 50 prskalica sa tajmerom na sekunde. Potrošeno je 70 metara creva a lokacija pumpe odmah u prostoriji do bašte je omogućila da se ona ne vide.

Creva sa diznama su zakačena vezicama za metalnu konstrukciju koja okružuje baštu, stvarajući tako „vodenu zavesu“.

U ovom lokalu sistem radi skoro 24 časa.

Montirana je pumpa AJ6N kapaciteta 80 dizni i instalirano je oko 100 metara creva + dva velika Normist ventilatora. Pumpa je smeštena ispod palube ovoga broda.

Bićemo iskreni i reći da nismo mi ti koji su prvi postavili sistem na ovom splavu, to su uradili ljudi koji nisu bili obučeni za tako nešto i sistem je zbog toga su izbijali razni problemi sa sistemom i on nije moga da se pusti u rad. Našim dolaskom sve se to promenilo i od 2010. godine sistem radi savršeno.

Pumpa je kompletno servisirana, promenjeni su joj delovi, filteri, dodato je creva i promenjene su sve dizne i stavljene su najmodernije anti-drip dizne protiv kapljanja. Namerno je smanjen pritisak u pumpi i njen kapacitet jer bi 80 dizni bilo previše za ovu baštu. Ventilatori su servisirani i ponovo postavljeni.

Sada perfektno radi i pokriva baštu oko 40 dizni i dva „renovirana“ ventilatora.

Drama

Instalirana je moderna pumpa RR4 sa tajmerom na sekunde i sa kapacitetom od 50 dizni. Potrošeno je preko 150 metara polietilenskog creva koje je instalirano na jedinstveni način. Razvučene su dugačke metalne sajle između bandera koje okružuju baštu i na njih su vezicama povezana creva. Ovo je urađeno zbog toga što nije postojala mogućnost montiranja metalne konstrukcije.

Prodata je pumpa RR4 sa tajmerom na sekunde i kapacitetom 50 dizni + 70 metara creva.

Montažu je obavio čovek koji vodi lokal i to je primer da ove sisteme možete i Vi sami da montirate ukoliko želite.

de gaulle

2011. instalirana je najmodernija pumpa RR4 sa tajmerom na sekunde i kapacitetom od 50 dizni. Potrošeno je 100 metara creva i zašrafljeno je preko 400 šelni koje nose samo polietilensko crevo. Creva su postavljena nevidljivo na obodima konstrukcije tako da stvaraju „vodenu zavesu“ koja sprečava topao vazduh da ulazi u baštu.

U junu 2012. montiran je još jedan sistem u isti lokal u samom centru Ivanjice.

Ovog puta opremili smo drugu baštu istog lokala sa RR3 pumpom i 30 dizni.

Caffe De Gaulle, osim što je najlepši lokal u tom delu Srbije, ima i najviše prskalica, sada čak 85.

de gaulle

Instalirana je moderna RR4 pumpa sa tajmerom na sekunde i kapacitetom 50 dizni. Potrošeno je oko 80 metara polietilenskog creva. Creva su instalirana po obodima fasade koja je svojim lukovima i reljefnom strukturom omogućavala da ih postavimo tako da se creva ne vide. Sa jednim linijskim sistemom smo pokrili celu veliku baštu i stvorili „vodenu zavesu“ za drugu, manju poluotvorenu baštu.

kumbara

Instalirana je AR2C pumpa ,koja je bila aktuelna 2010. godine i čiji je kapacitet 30 dizni. Potrošeno je oko 50 metara creva s obzirom da je sistem postavljan u dve odvojene linije po centralnoj gredi ove terase. Dizne svoju funkciju obavljaju okrenute jedna od druge i po 15 prskalica ima zadatak da hladi jednu stranu a 15 prkalica drugu stranu terase.

Instalirana je moderna pumpa RR4 sa tajmerom na sekunde i kapacitetom 50 dizni. Potrošeno je oko 150 metara creva jer je reč o dve odvojene terase u istom lokalu + mala terasa za privatnu upotrebu iza lokala. Ovo je zaista bio veliki izazov instalirati s obzirom na obimnost posla. Zbog dobre konstrukcije koja nosi nadstrešnicu bilo je lako sakriti creva i ona se uopšte ne primećuju.

Amareto

Instalirana je mala pumpa NOR 0,6 sa tajmerom na sekunde i 12 dizni 0,15mm. Potrošeno je oko 20 metara creva.

Pumpa NOR 0,6 je pumpa malog kapaciteta i koristimo je u slučajevima kada je dovoljno maksimalno 12 dizni za pokrivanje neke terase. Ona je isto efikasna kao i druge pumpe, čak zahteva i najmanje održavanja. Ona je i najjeftinija pumpa u našoj ponudi!

Instalacija nije bila teška s tim da smo po prvi put dizne uspeli da montiramo na POKRETNU tendu, na njene obode i opreacija je prošla uspešno. Tenda može da se skupi i raširi bez posledica po instalaciju.

Instalirana je, možda i pumpa koja se najbolje pokazala do sada, AJ2N sa tajmerom na sekunde i kapacitetom 35 dizni. Potrošeno je 80 metara polietilenskig creva i pumpa je instalirana iza objekta u dvorištu. Montaža je tekla glatko jer nije bilo nekih posebnih prepreka osim nosača za televizore u bašti koje smo preskakali i na ta mesta nismo stavljali prskalice.

Instalirana je pumpa AJ4N sa tajmerom na sekunde i kapacitetom 60 dizni. Potrošeno je oko 100 metara polietilenskog creva koje je vezicama pričvršćeno na visoku metalnu konstrukciju. Imali smo malo problema sa provlačenjem creva jer je visina konstrukcije oko 4,5 metra ali uspeli smo.

Instalirana je pumpa AJ2N, sa tajmerom na sekunde i kapacitetom 35 dizni. Potrošeno je oko 40 metara polietilenskog creva koje je montirano po obodima metalne konstrukcije stvarajuće vodeni zid čime se sprečava ulazak toplog vazduha u baštu.

Instalirana je pumpa AR-C sa tajmerom na sekunde i kapacitetom 30 dizni. Potrošeno je oko 40 metara polietilenskog creva i pumpa je instalirana u posebnu prostoriju lokala. Ova pumpa je za 2010. godinu bila aktuelna i neverovatno koliko je pouzdana. Više se ipak ne proizvodi ali to je prava pumpa. Zamenjena je sada novim RR pumpama. Sistem je instaliran po obodima natstrešnice stvarajući vodenu zavesu.

Instalirana je pumpa AR-C sa tajmerom na sekunde i kapacitetom 30 dizni. Potrošeno je 70 metara polietilenskig creva a pumpa je montirana u kuhinji, što opet govori o čistoći rada sistema pa i same pumpe. Ovo je bila jedna od estetski neuspelih instalacija. Imali smo teške uslove za rad s obzirom da bašta nije imala apsolutno nikakvu konstrukciju osim nekih drvenih stubića koje smo iskoristili kao nosače za sajlu koju smo razvukli i na nju fiksirali creva.

Pietro Dell’ Oro

Instalirana je pumpa AJ6N ,ali nismo je montirali lično mi, nego firma od koje smo mi preuzeli distributerstvo za Normist. Ova firma je poslove izvodila vrlo traljavo i stoga im je i oduzeto distributersvo. Tako i ovaj sistem je totalno pogrešno instaliran, na lokaciji gde kisne i gde može da dođe do krađe i smrzavanja. Izbor pumpe-totalno pogrešan. Na pumpu čiji je kapacitet 80 dizni, postavljeno je 25 dizni. Zbog svega ovoga dolazilo je do problema sa curenjem vode iz dizni i kada sistem ne radi (prevelik kapacitet pumpe za tako malo dizni). Pozvani smo da ovaj problem rešimo ali sa tom pumpom na tako malo dizni, to je bilo skoro nemoguće.

Pumpu smo odneli da servisiramo, smanjili smo joj pritisak i kapacitet. Dizne smo promenili i stavili veće kako bi smanjili pritisak u crevu. Delimično je problem rešen.

Lokarda

Instalirana je najmodernija pumpa RR4 sa tajmerom na sekunde, kapaciteta 50 dizni. Potrošeno je 60 metara polietilenskog creva koje je fiksirano na konstrukciju koju su vlasnici postavili samo zbog TE cooling sistema. Bašta nije imala nikakvu konstrukciju ali nakon što su vlasnici odabrali pravog dobavljača i nakon što su prihvatili, za njihovo dobro, sve naše sugestije, odlučili su da naprave konstrukciju koja će maksimizirati efekat rashladnog uređaja.

Tekijanka plus

Instalirana je moderna pumpa RR4 sa tajmerom na sekunde i kapacitetom 50 dizni. Potrošeno je 60 metara polietilenskog creva. Pumpa je montirana u šank bašte i voda je dovedena iz privatnog bunara restorana čime je vlasnik troškove potrošnje sistema sveo skoro na 0. Odlično rešenje! Creva sa diznama su postavljena sa jedne strane po obodu nadstrešnice a sa druge su skrivena po zidu bašte.

Ovo je jedan od najpopularnijih novosadskih klubova koji se nalazi na samom krovu tržnog centra. Pumpa koja je instalirana nije pumpa koju smo mi prodali, ta firma koja je prodala više ne postoji, ali je TE cooling servisira i ostale delove potrebne za instalaciju, pa i samu instalaciju, izvršili smo mi stoga je stavljamo u našu referencu.

Potrošeno je oko 50 metara creva i 40 dizni za instalaciju sistema.

coffee cream

2011. godine instalirana je pumpa RR4 sa tajmerom na sekunde, kapaciteta 50 dizni i potrošeno je oko 60 metara creva.

Restoran “Gurman Plus”, Šid

Instalirana je RR4 pumpa sa 55 dizni po obodima drvenih greda i na drveni luk u sredini bašte.

Caffe Bar „Twins“, Herceg Novi, Crna Gora

U jedan od najlepših kafića u Herceg Novom, instalirana je pumpa RR4 sa 50 dizni.

Restoran „GURMAN“ – Žabalj

2013. godine montiran je sistem sa 30 dizni i RR3 pumpom.

Restoran Djukic Obrenovac
Etno kuca Dinar Vrsac
Immo centar Beograd
Caffe Cigla Novi Pazar
Caffe Caravagio Mladenovac Cafe Caravagio Mladenovac
Caffe Cano Beograd
Caffe Resoran Galerija Odzaci
Caffe Palma Temerin
Caffe Story Lazarevac

Vesti

Te-heating

TE cooling od 2014. godine počinje da se bavi i sistemima grejanja Infracrvenim lampama koje momentalno povećavaju temperaturu i štede energiju.
Te-heating.rs

Novi sajt samo za ekskluzivne klijente

TE cooling pokrenuo novi sajt namenjen ekskluzivnim kupcima jer nudi specijalne proizvode samo za one sa najistančanijim ukusom.
Te-cooling.rs

Iznajmljivanje sistema u 2014.

U 2014. godini imate mogućnost da TE cooling sisteme iznajmite! Ukoliko imate neku posebnu priliku za koju Vam treba sistem samo na par dana, mi smo tu da dođemo, postavimo sistem i odnesemo ga!!