dobrodošli!

Naša nova web stranica se nalazi na
te-cooling.rs.

Hvala na poverenju,
Vaš Te-cooling tim

Reference - rasadnici

Izaberite grupu referenci:

Iskustvo koje imamo od 2009 godine nam daje za pravo da mislimo da smo najbolji a naše reference to samo mogu da Vam potvrde!

Svaka bašta, kafić, restoran, svaka farma, staklenik, plastenik ,svaka privatna kuća… urađena je sa posebnom pažnjom, po našem projektu i u našoj izvedbi.

Ono što Vam mi garantujemo jeste, pre svega, kvalitet proizvoda koje nudimo, brza isporuka, servis i profesionalna montaža sistema.

Rasadnici

Rasadnik „MVDM“ , Kać

Ovaj rasadnik je imao problema sa održavanjem jednake koncentracije vlage u celom stakleniku gde se sadnice uzgajaju. Sa postavljanjem našeg sistema uspeli smo da održavamo konstantnu vlagu od 90% u celom objektu. Vlasnik je prezadovoljan jer su mu sve biljke u njemu sada zdrave i zelene!

Rasadnik „Topalović“ , Lipolist

Jedan od najvećih uzgajivača cveća na našoj teritoriji. TE cooling radi održavanje i servis kompletnog sistema za ovlaživanje bilja.

Vesti

Te-heating

TE cooling od 2014. godine počinje da se bavi i sistemima grejanja Infracrvenim lampama koje momentalno povećavaju temperaturu i štede energiju.
Te-heating.rs

Novi sajt samo za ekskluzivne klijente

TE cooling pokrenuo novi sajt namenjen ekskluzivnim kupcima jer nudi specijalne proizvode samo za one sa najistančanijim ukusom.
Te-cooling.rs

Iznajmljivanje sistema u 2014.

U 2014. godini imate mogućnost da TE cooling sisteme iznajmite! Ukoliko imate neku posebnu priliku za koju Vam treba sistem samo na par dana, mi smo tu da dođemo, postavimo sistem i odnesemo ga!!