dobrodošli!

Naša nova web stranica se nalazi na
te-cooling.rs.

Hvala na poverenju,
Vaš Te-cooling tim

Reference - Predhlađenje klima uređaja

Izaberite grupu referenci:

Iskustvo koje imamo od 2009 godine nam daje za pravo da mislimo da smo najbolji a naše reference to samo mogu da Vam potvrde!

Svaka bašta, kafić, restoran, svaka farma, staklenik, plastenik ,svaka privatna kuća… urađena je sa posebnom pažnjom, po našem projektu i u našoj izvedbi.

Ono što Vam mi garantujemo jeste, pre svega, kvalitet proizvoda koje nudimo, brza isporuka, servis i profesionalna montaža sistema.

PREDHLAĐENJE KLIMA UREĐAJA

Galenika AD Beograd

TE cooling 2013. godine izvodi svoj prvi projekat predhlađenja klima uređaja , odnosno spoljnih jedinica čilera na nekom objektu i to baš za Galenika a.d.

Spoljne jedinice se nalaze na krovu Galenike i samim tim izložene su najvećim toplotama u letnjim preiodima.

Pokrivene su sve jedinice koje hlade magacine gotove robe i na taj način je sprečeno pregrevanje spoljnih jedinica i izbegnuto je stvaranje, takozvanih "peak" - ova prilikom kojih spoljne jedinice ispadaju iz rada i time ugrožavaju održavanje temperature u magacinima gotove robe.

Na ovaj način , osim što se spoljne jedinice pred-hlade, obezbeđena je veća dugotrajnost ovih jedinica i sprečeno je habanje delova u njima.

Ušteda na električnoj energiji u letnjim preiodima je čak 50%!

Galenika AD Beograd

Vesti

Te-heating

TE cooling od 2014. godine počinje da se bavi i sistemima grejanja Infracrvenim lampama koje momentalno povećavaju temperaturu i štede energiju.
Te-heating.rs

Novi sajt samo za ekskluzivne klijente

TE cooling pokrenuo novi sajt namenjen ekskluzivnim kupcima jer nudi specijalne proizvode samo za one sa najistančanijim ukusom.
Te-cooling.rs

Iznajmljivanje sistema u 2014.

U 2014. godini imate mogućnost da TE cooling sisteme iznajmite! Ukoliko imate neku posebnu priliku za koju Vam treba sistem samo na par dana, mi smo tu da dođemo, postavimo sistem i odnesemo ga!!