dobrodošli!

Naša nova web stranica se nalazi na
te-cooling.rs.

Hvala na poverenju,
Vaš Te-cooling tim

Reference - Hoteli

Izaberite grupu referenci:

Iskustvo koje imamo od 2009 godine nam daje za pravo da mislimo da smo najbolji a naše reference to samo mogu da Vam potvrde!

Svaka bašta, kafić, restoran, svaka farma, staklenik, plastenik ,svaka privatna kuća… urađena je sa posebnom pažnjom, po našem projektu i u našoj izvedbi.

Ono što Vam mi garantujemo jeste, pre svega, kvalitet proizvoda koje nudimo, brza isporuka, servis i profesionalna montaža sistema.

HOTELI

Hotel „Astorija“, Stari grad, Kotor, Crna Gora

Jedan od najlepših hotela na crnogorskom primorju instalirao je naše TE cooling sisteme kako bi gostima napravio još ugodniji doživljaj.

Montiran je sistem od 55 prskalica koji se proteže na dve bašte ovoga hotela, na gornjoj i donjoj bašti u Starom gradu.

Hotel „Astorija“, Stari grad, Kotor, Crna Gora
Hotel Sibila

U junu 2012. montiran je sistem sa 55 prskalica i RR4 pumpom sa ventilatorima od 45 cm.

Creva su postavljana po zidovima objekta i nadstrešnicama a ventilatori su postavljeni na bandere u samoj bašti kako bi se ceo prostor pokrio u potpunosti sa TE cooling sistemom.

Postavljena su 2 ventilatora od 45 cm sa dva prstena koji nose po 4 dizne.

Hotel Sibila
Hotel Turist, Kraljevo

Vesti

Te-heating

TE cooling od 2014. godine počinje da se bavi i sistemima grejanja Infracrvenim lampama koje momentalno povećavaju temperaturu i štede energiju.
Te-heating.rs

Novi sajt samo za ekskluzivne klijente

TE cooling pokrenuo novi sajt namenjen ekskluzivnim kupcima jer nudi specijalne proizvode samo za one sa najistančanijim ukusom.
Te-cooling.rs

Iznajmljivanje sistema u 2014.

U 2014. godini imate mogućnost da TE cooling sisteme iznajmite! Ukoliko imate neku posebnu priliku za koju Vam treba sistem samo na par dana, mi smo tu da dođemo, postavimo sistem i odnesemo ga!!