dobrodošli!

Naša nova web stranica se nalazi na
te-cooling.rs.

Hvala na poverenju,
Vaš Te-cooling tim

Reference - Farme životinja

Izaberite grupu referenci:

Iskustvo koje imamo od 2009 godine nam daje za pravo da mislimo da smo najbolji a naše reference to samo mogu da Vam potvrde!

Svaka bašta, kafić, restoran, svaka farma, staklenik, plastenik ,svaka privatna kuća… urađena je sa posebnom pažnjom, po našem projektu i u našoj izvedbi.

Ono što Vam mi garantujemo jeste, pre svega, kvalitet proizvoda koje nudimo, brza isporuka, servis i profesionalna montaža sistema.

FARME ŽIVOTINJA

Pored sistema za restorane i kafiće, od 2011. godine počeli smo TE cooling sisteme da prodajemo i instaliramo na farme životinja i to se pokazalo kao pun pogodak. Toliko mnogo stvari može jedan sistem da izmeni na farmi životinja da je to neverovatno. Osim što snižava temperaturu čime se povećava produktivnost životinja, ubrzava njihov rast i razvoj i smanjuje stopa smrtnosti usled velikih vrućina, naši sistemi još i smanjuju neprijatne mirise, spuštaju prašinu i smanjuju broj insekata na mestima gde borave životinje.

Pil-Grill

2011. godine desila se prva prodaja i montaža jednoj farmi životinja koja se nalazi u Novom Itebeju. Gospodin Zima, inače vlasnik farme je već imao ovakav sistem i zato se lako i odlučio za novi,bolji sistem koji smo mu mi iz TE cooling-a prodali. Sistem koji je imao je nasledio od prethodnog vlasnika farme i on je baziran na jako staroj tehnologiji i ne može da postigne veći pritisak od 40 bara čime nedovoljno rasprskuje vodu, stvara velike kapljice i pravi vlagu.

Na oba mesta je montirana pumpa RR4 sa tajmerom na sekunde i kapacitetom 50 dizni. Potrošeno je oko 60 metara creva i na jednom i na drugom mestu.

Ponovo su u pitanju bile bočne ventilacije u objektima i to smo rešili na isti način kao kod gospodina Zime..postavili smo dizne na ulaze vazduha u objekat.

Jamigo, Kikinda

U junu 2012. montirano je 3 sistema sa po 60 dizni u 3 različita objekta farme. Montirane su 3 pumpe RR4 sa preko 300 metara creva i 180 dizni postavljene na ulaze vazduha. Spoljna temperatura za vreme montaže je bila oko 33 stepena.

U samim objektima temperatura je oborena za 5 stepeni.

Jamigo, Kikinda
Rooster, Bečej

U junu 2012. montiran je sistem sa 50 dizni i pumpa RR4.

Sistem je montiran po sredini objekta s obzirom da se radi o tunelskoj ventilaciji.

Potrošeno je preko 60 metara creva.

Spuštena je temperatura u objektu 4 stepena.

Farma pilića Todorov Saše, Jagodina - Dragocvet

U junu 2012. montiran je sistem sa 50 prskalica i RR4 pumpom.

Gospodin Todorov već drugi put kupuje sistem od TE cooling-a i to govori o tome koliko je zadovoljan prethodnim sistemom koji smo postavili u objekat u kome takođe gaji piliće.

Kao i kod prvog sistema, postavljene su dizne na ulaze vazduha , sobzirom da farma ima bočnu ventilaciju.

Spuštena je temperatura 5 stepeni u objektu.

Farma pilića Todorov Saše, Jagodina - Dragocvet
Farma za uzgoj prasića

Montirana je pumpa RR4 sa tajmerom na sekunde, kapaciteta 50 dizni. Potrošeno je oko 60 metara creva koje je montirano iznad samih obora sa prasićima.

Na ovoj farmi koja je u privatnom vlasništvu su urađena 2 velika sistema sa 2 pumpe , 1 sistem od 60 dizni i jedan od 40 dizni pri čemu su pokrivena 3 velika objekta za uzgoj pilića!

Gospodin iz Niša i vlasnik sopstvene farme za uzgoj pilića je instalirao sistem sa 50 dizni i pumpu RR3.

Farma pilića Gospođinci Petko

12 objekata od po 800 m²

Vesti

Te-heating

TE cooling od 2014. godine počinje da se bavi i sistemima grejanja Infracrvenim lampama koje momentalno povećavaju temperaturu i štede energiju.
Te-heating.rs

Novi sajt samo za ekskluzivne klijente

TE cooling pokrenuo novi sajt namenjen ekskluzivnim kupcima jer nudi specijalne proizvode samo za one sa najistančanijim ukusom.
Te-cooling.rs

Iznajmljivanje sistema u 2014.

U 2014. godini imate mogućnost da TE cooling sisteme iznajmite! Ukoliko imate neku posebnu priliku za koju Vam treba sistem samo na par dana, mi smo tu da dođemo, postavimo sistem i odnesemo ga!!