Proizvodi - totem i luk

Izaberite grupu proizvoda:

Partneri

sistem

U našoj ponudi imamo razne vrste kompleta, pumpi i delova koji mogu da zadovolje sve Vaše potrebe. Predstavljamo vam samo osnovni deo palete proizvoda TE cooling, onaj deo palete koji je neophodan kako bi se sistem, bilo koje veličine ili vrste, mogao montirati i pustiti u rad. Dakle, na ovoj stranici vam predstavljamo sve potrebne elemente za sastavljanje jednog MIST cooling sistema za hlađenje terasa, bašti, otvorenih prostora ugostiteljskih objekata, farmi životinja, plastenika, pijaca i hala.

Ukoliko imate specifične zahteve ili potrebu za dodatnim elementima, oni se dostavljaju po narudžbi.

totem i luk

Revolucionaran sistem za hlađenje velikih otvorenih prostora.

Totem i Luk su napravljeni od strane tehničkih eksperata i industrijskih dizajnera koji garantuju najbolje moguće hlađenje velikih otvorenih prostora kad se jave visoke temperature. Sistem je kombinacija cirkulacije vazduha i rasprskivanja vode.

totem, luk

Totem radi po principu adijabatskog hlađenja stvarajući tanku i sitnu maglicu. Oko 3 metra visok i 2 metra širok napravljen je od nerđajućeg čelika gde je dijametar cevi koja provodi vodu 60mm. Samostojeći je i veoma lak za instalaciju.

To je nečujan sistem, italijanskog dizajna, efikasan i elegantan i slaže se sa svim arhitektonskim dizajnima.

Stojeća baza totema može biti dizajnirana da bude vidljiva ili skrivena u zemlju ili pričvšćena dužim šrafovima za beton.

Luk je veličine kao jedno „krilo“ Totema i funkcioniše po potpuno istom sistemu.

Servis i održavanje su veoma jednostavni!

UPOTREBA

Hlađenje velikih otvorenih prostora: hoteli,zabavni parkovi, igrališta,zoološki vrtovi,golf klubovi, bazeni,kafe barovi, restorani na otvorenom, parkovi za rekreaciju,šoping centri, sportski kompleksi, koncerti, žurke, ceremonije…

Vesti

Te-heating

TE cooling od 2014. godine počinje da se bavi i sistemima grejanja Infracrvenim lampama koje momentalno povećavaju temperaturu i štede energiju.
Te-heating.rs

Novi sajt samo za ekskluzivne klijente

TE cooling pokrenuo novi sajt namenjen ekskluzivnim kupcima jer nudi specijalne proizvode samo za one sa najistančanijim ukusom.
Te-cooling.rs

Iznajmljivanje sistema u 2014.

U 2014. godini imate mogućnost da TE cooling sisteme iznajmite! Ukoliko imate neku posebnu priliku za koju Vam treba sistem samo na par dana, mi smo tu da dođemo, postavimo sistem i odnesemo ga!!