dobrodošli!

Naša nova web stranica se nalazi na
te-cooling.rs.

Hvala na poverenju,
Vaš Te-cooling tim

Proizvodi - palma

Izaberite grupu proizvoda:

Partneri

sistem

U našoj ponudi imamo razne vrste kompleta, pumpi i delova koji mogu da zadovolje sve Vaše potrebe. Predstavljamo vam samo osnovni deo palete proizvoda TE cooling, onaj deo palete koji je neophodan kako bi se sistem, bilo koje veličine ili vrste, mogao montirati i pustiti u rad. Dakle, na ovoj stranici vam predstavljamo sve potrebne elemente za sastavljanje jednog MIST cooling sistema za hlađenje terasa, bašti, otvorenih prostora ugostiteljskih objekata, farmi životinja, plastenika, pijaca i hala.

Ukoliko imate specifične zahteve ili potrebu za dodatnim elementima, oni se dostavljaju po narudžbi.

palma

palma

Normist "palma" je dodatna atrakcija na plažama i bazenima.

U potpunosti izrađena od INOX-a, raspršuje vodu pomoću 24 dizne obima 0,3 mm, stvarajući čestice veličine do 10 mikrona. Uključuje i pumpu na koju se mogu priključiti dve "palme".

Posebna upravljačka kutija omogućuje kontinuirani ili isprekidani rad "palme".

Postavlja se na fiksni ili mobilni samostojeći nosač ili se okači na odgovarajuće mesto.

Vesti

Te-heating

TE cooling od 2014. godine počinje da se bavi i sistemima grejanja Infracrvenim lampama koje momentalno povećavaju temperaturu i štede energiju.
Te-heating.rs

Novi sajt samo za ekskluzivne klijente

TE cooling pokrenuo novi sajt namenjen ekskluzivnim kupcima jer nudi specijalne proizvode samo za one sa najistančanijim ukusom.
Te-cooling.rs

Iznajmljivanje sistema u 2014.

U 2014. godini imate mogućnost da TE cooling sisteme iznajmite! Ukoliko imate neku posebnu priliku za koju Vam treba sistem samo na par dana, mi smo tu da dođemo, postavimo sistem i odnesemo ga!!